Byggfirma Bjärred | Wirén Bygg Aktiebolag

Wirén Bygg Aktiebolag är din lokala byggfirma i Bjärred! Vi hjälper våra kunder att skapa hållbara, estetiska lösningar som tar deras hem till en ny nivå. Läs mer om oss och våra tjänster och kontakta oss redan idag för en offert.

BYGGFÖRETAG I BJÄRRED

Letar du efter en pålitlig byggfirma?

Om det börjar bli dags att renovera, bygga ut eller utföra reparationer i hemmet är vi rätt byggfirma i Bjärred för dig. Wirén Bygg Aktiebolag har lång erfarenhet inom byggbranschen och vi är ett ledande byggföretag i hela Skåneregionen. Vi utför mängden av olika arbeten och kan hjälpa dig med det mesta, när det kommer till bygg och renovering. Vill du se vad vi gjort tidigare? Spana in vårt referensgalleri!

snickare malmö

BYGGTJÄNSTER I BJÄRRED

Att jobba med oss

Att anlita Wirén Bygg Aktiebolag är en enkel, smidig process som kräver minimalt jobb av dig som kund. Vi kan ta hand om hela ditt projekt åt dig, från det initiala samtalet, till inköp av material och anlitande av underleverantörer. Hos oss kan du alltid räkna med en effektiv process som sätter dina önskemål i fokus, och som alltid följer tidsplanen. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Läs mer om våra olika tjänster!

Totalentreprenad

Vi är din pålitliga partner som tar hand om hela byggprocessen. Från idé till färdigt resultat, erbjuder vi en komplett lösning för att förenkla och effektivisera ditt projekt.

Om-, och tillbyggnad

Vårt team är redo att omvandla din befintliga fastighet till något större och bättre. Oavsett om du drömmer om en rymligare bostad, en modern arbetsplats eller en kreativ utbyggnad.

Takbyten

Låt oss höja taket på din fastighet! Med vår erfarenhet och expertis skapar vi inte bara ett tryggt och hållbart takskydd, utan förvandlar även din fastighets estetik.

Dörr- & fönsterbyte

Våra erfarna hantverkare är specialiserade på att förvandla ditt hem genom att byta ut dörrar och fönster. Med fokus på både estetik och funktionalitet erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Fasadrenoveringar

Ge din fastighets fasad nytt liv med våra professionella renoveringstjänster. Oavsett om du vill återställa en historisk fasad, modernisera en äldre byggnad eller öka energieffektiviteten, har vi rätt lösning.

Kök- & badrumsrenoveringar

Köket och badrummet är hjärtat av ditt hem, och vi är här för att göra dem ännu bättre. Med vår expertis inom kök och badrumsrenoveringar, förvandlar vi dina visioner till praktik och skönhet.

Lokalanpassningar

Vi förstår att varje företag är unikt och behöver lokaler som passar deras specifika behov och arbetskultur. Våra lokalanpassningar är utformade för att maximera funktionalitet, effektivitet och komfort.

Fastighetsservice

Vi är din pålitliga partner när det kommer till att hantera och underhålla din fastighet. Med vår expertis inom fastighetsservice tar vi hand om allt, från daglig skötsel till nödvändiga reparationer och renoveringar.

Vehicle Service

Övriga tjänster

Utöver våra kärntjänster som snickare erbjuder vi ett brett spektrum av specialiserade lösningar för att möta alla dina behov. Vår erfarna personal och underentreprenörer är utrustad med expertis och skicklighet för att hantera diverse projekt och utmaningar.

Letar du en byggfirma i Bjärred?

Oavsett om du vill renovera hemmet, bygga ut, göra om kontoret eller byta tak, kan du alltid kontakta oss för att få experthjälp. Vi är Wirén Bygg Aktiebolag – byggfirma i Bjärred!

PARTNERS

Rulla till toppen

ERBJUDANDE!

I samarbete med Beijer RAW erbjuder Wirén Bygg Aktiebolag just nu ett kanonerbjudande där du får 7500 kr i presentkort när du beställer ett fönsterbyte!

Boka ditt hembesök direkt!