Dedikerade byggarbetare med fokus på kundnöjdhet

Wirén Bygg Aktiebolag är ett kompetent byggföretag med omfattande erfarenhet inom byggbranschen, med särskilt fokus på leverera kundens önskemål klanderfritt.

Vilka är vi?

Vi är ett engagerat byggföretag med lång erfarenhet av bygg och entreprenad. Våra medarbetare brinner för sina arbeten och vi satsar helhjärtat på att alltid leverera ut högkvalitativa arbeten till våra kunder.

Vad arbetar vi med?

Hos oss på wirén bygg hittar du ett brett utbud av tjänster – allt från takbyten, till totalentreprenad. Vi kan bistå med det mesta inom bygg och snickeri, och vi är alltid öppna för att påbörja nya projekt.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att arbeta tillsammans med oss är du alltid välkommen att kontakta oss för en offert. Oavsett hur litet eller stort arbete det gäller, är vi alltid här för att prata om det!

WIRÉN BYGG AKTIEBOLAG

Hur vi arbetar

Vi är kreativa, kommunikativa och flexibla i vår arbetsprocess, allt för att hitta den bästa lösningen som passar just dig. Vårt främsta mål är att upprätthålla en öppen och nära dialog med våra kunder från projektets början till dess avslutning. Detta säkerställer att det slutgiltiga resultatet är i linje med deras visioner och önskemål. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig helt trygga när de väljer att anlita oss för sina kommande projekt.

wirén bygg

Träffa vårt team

Wirén Bygg Aktiebolag består för närvarande av sju medarbetare med bred kompetens inom byggbranschens olika falanger. Trevligt att träffas!

Dick Wirén

Grundare / Projektledare

Jim

Snickare

Tomaz

Snickare

Johan

Snickare

Ville

Snickare

Niklas

Snickare

Sebastian

Snickare

Vanliga frågor

Vi finns tillgängliga för uppdrag över en stor den av Skåne, bland annat Malmö och Lund, men även mindre orter såsom:

  • Staffanstorp
  • Vellinge
  • Lomma
  • Bjärred
  • Höllviken
  • Åkarp
  • Bara
  • Oxie
  • Arlöv

Hos oss kan du få hjälp med allt från totalentreprenad, till takbyten eller ombyggnationer. Läs mer om våra tjänster här!

Ja, det kan man. Kontakta oss för mer information om vad som gäller för just ditt projekt.

Ja! Du hittar oss bland annat på Instagram & Facebook.

Rulla till toppen

ERBJUDANDE!

I samarbete med Beijer RAW erbjuder Wirén Bygg Aktiebolag just nu ett kanonerbjudande där du får 7500 kr i presentkort när du beställer ett fönsterbyte!

Boka ditt hembesök direkt!