BYGGFIRMA MALMÖ

TJÄNSTER

Wirén Bygg Aktiebolag är en byggfirma i Malmö med hög kompetens! Med vår breda erfarenhet och våra kunskaper inom alla byggdiscipliner, levererar vi högkvalitativa resultat i tid och inom budget. Kontakta oss idag för att förverkliga dina byggdrömmar.

Totalentreprenad

Vi är din pålitliga partner som tar hand om hela byggprocessen. Från idé till färdigt resultat, erbjuder vi en komplett lösning för att förenkla och effektivisera ditt projekt.

Om-, och tillbyggnad

Vårt team är redo att omvandla din befintliga fastighet till något större och bättre. Oavsett om du drömmer om en rymligare bostad, en modern arbetsplats eller en kreativ utbyggnad.

Takbyten

Låt oss höja taket på din fastighet! Med vår erfarenhet och expertis skapar vi inte bara ett tryggt och hållbart takskydd, utan förvandlar även din fastighets estetik.

Dörr- & fönsterbyte

Våra erfarna hantverkare är specialiserade på att förvandla ditt hem genom att byta ut dörrar och fönster. Med fokus på både estetik och funktionalitet erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Fasadrenoveringar

Ge din fastighets fasad nytt liv med våra professionella renoveringstjänster. Oavsett om du vill återställa en historisk fasad, modernisera en äldre byggnad eller öka energieffektiviteten, har vi rätt lösning.

Kök- & badrumsrenoveringar

Köket och badrummet är hjärtat av ditt hem, och vi är här för att göra dem ännu bättre. Med vår expertis inom kök och badrumsrenoveringar, förvandlar vi dina visioner till praktik och skönhet.

Lokalanpassningar

Vi förstår att varje företag är unikt och behöver lokaler som passar deras specifika behov och arbetskultur. Våra lokalanpassningar är utformade för att maximera funktionalitet, effektivitet och komfort.

Fastighetsservice

Vi är din pålitliga partner när det kommer till att hantera och underhålla din fastighet. Med vår expertis inom fastighetsservice tar vi hand om allt, från daglig skötsel till nödvändiga reparationer och renoveringar.

Vehicle Service

Övriga tjänster

Utöver våra kärntjänster som snickare erbjuder vi ett brett spektrum av specialiserade lösningar för att möta alla dina behov. Vår erfarna personal och underentreprenörer är utrustad med expertis och skicklighet för att hantera diverse projekt och utmaningar.

OM OSS

Vilka är vi?

2001

Wirén Bygg Aktiebolag grundas som ett kompetent byggföretag med omfattande erfarenhet inom byggbranschen.

7

Hårt arbetande kollegor som dagligen strävar efter att uppfylla våra kunders vision och önskemål.

100 +

Utförda arbeten inom olika aspekter av byggbranschen med goda resultat, glada miner och nöjda kunder!

Vad säger våra kunder?

Vanliga frågor

Wirén Bygg Aktiebolag erbjuder ett brett utbud av tjänster, såsom fönsterbyten, totalentreprenad, om- och tillbyggnad samt lokalanpassningar för företag.

Vi är en byggfirma i Malmö som arbetar över ett brett område. Du kan anlita oss för bygg- och entreprenadtjänster i städer och områden såsom Malmö, Lund, Skurup, Lomma, Vellinge, Staffanstorp och Bara. 

Du är alltid välkommen att kontakta oss för en offert. Vi tar emot dina önskemål och gör en beräkning på pris, tidsåtgång samt omfattning av arbetet.

Nej, vi arbetar även mot företag. Bland annat genom att erbjuda lokalanpassningar för verksamheter som vill optimera sina miljöer.

Rulla till toppen

ERBJUDANDE!

I samarbete med Beijer RAW erbjuder Wirén Bygg Aktiebolag just nu ett kanonerbjudande där du får 7500 kr i presentkort när du beställer ett fönsterbyte!

Boka ditt hembesök direkt!