OMBYGGNAD MALMÖ

OM & TILLBYGGNAD

Med Wirén Bygg Aktiebolags om- & tillbyggnadstjänster kan du förverkliga dina drömmar om ett större och modernare hem eller en mer funktionell arbetsplats. Vårt erfarna team av hantverkare tar din vision och omsätter den i verkligheten med stil och precision.

Ombyggnation

Vi skapar ombyggnader som inte bara förändrar strukturer utan förvandlar dem med stil. Vår fokus på modern design och noggrannhet ger estetiskt tilltalande resultat som förbättrar och förnyar.

Tillbyggnation

När det gäller tillbyggnader strävar vi efter att skapa utrymmen som inte bara är större utan också bättre. Våra tillbyggnadslösningar maximerar utrymme och möjligheter för att passa dina specifika behov.

100% anpassningsbart

Vår styrka ligger i att göra varje projekt 100% anpassningsbart. Oavsett om det är ombyggnad eller tillbyggnad, skapar vi skräddarsydda lösningar som speglar din vision och överskrider förväntningar.

OMBYGGNAD MALMÖ

Från vision till verklighet

Om- & tillbyggnad med wirén bygg går ut på mer än att bara bygga! Vi skapar för livet, med en långsiktig vision som omfattar stil, funktionalitet och kvalitet. Låt oss bygga ditt drömprojekt. Förvandla och förläng din fastighet med stil genom att välja wirén byggs om- & tillbyggnadstjänster i Malmö. Vi kombinerar erfarenhet och innovation för att skapa resultat som gör skillnad.

byggföretag malmö

Referensarbeten

byggentreprenör malmö

TILLBYGGNAD

TILLBYGGNAD

fasadrenovering malmö

TILLBYGGNAD

TILLBYGGNAD MALMÖ

Inget projekt är för litet eller för stort

Wirén Bygg Aktiebolag är din partner för om- & tillbyggnad i Malmö, där vi omvandlar din befintliga fastighet till något större och bättre. Vi förstår att varje projekt kräver en unik strategi, och vårt erfarna team av hantverkare är redo att ta sig an utmaningen. Från de första idéerna till den färdiga byggnaden strävar vi efter att förverkliga din vision. Vår om- & tillbyggnadstjänst täcker allt från bostadsförändringar och arbetsplatsutvidgningar till kreativa tillägg, och vi anpassar varje projekt för att passa dina specifika behov och önskemål.

Vanliga frågor

En ombyggnad täcker en rad förändringar i en befintlig struktur, från renoveringar och modernisering till ändringar i layout och funktionalitet.

Tillägg vid en tillbyggnad kan inkludera nya rum, utvidgningar av befintliga utrymmen eller skapandet av helt nya sektioner för att möta specifika behov.

En välutförd om- & tillbyggnad kan öka fastighetens värde genom att förbättra dess funktionalitet, estetik och användbarhet.

Tillståndskraven varierar beroende på projektets omfattning. Vi hjälper våra kunder att navigera genom de nödvändiga tillståndsprocesserna.

Wirén Bygg Aktiebolag är verksamma i Lund och Malmö med omnejd! Du kan bland annat anlita oss på följande orter:

  • Staffanstorp
  • Vellinge
  • Lomma
  • Bjärred
  • Höllviken
  • Åkarp
  • Bara
  • Oxie
  • Arlöv

Dags att bygga om eller bygga till? Wirén Bygg Aktiebolag tar hand om ditt hem!

PARTNERS

Rulla till toppen

ERBJUDANDE!

I samarbete med Beijer RAW erbjuder Wirén Bygg Aktiebolag just nu ett kanonerbjudande där du får 7500 kr i presentkort när du beställer ett fönsterbyte!

Boka ditt hembesök direkt!