Byggfirma Lund | Wirén Bygg Aktiebolag

Behöver du en byggfirma i Lund för en kommande husrenovering? Vi är Wirén Bygg Aktiebolag – din lokala bygg- och entreprenadfirma i Skåneregionen! Hos oss kan du få hjälp med bygg- och renoveringstjänster såsom fönsterbyten, takbyten, köksrenoveringar och lokalanpassningar. Kontakta oss redan idag för en offert!

BYGGFÖRETAG I LUND

Vi kan ge ditt hem ett lyft!

Hos oss kan du få hjälp med mängder av olika byggarbeten. Vi erbjuder bland annat om- och tillbyggnad, fönsterbyten, takbyten och lokalanpassningar. Tveka inte på att kontakta oss redan idag för att få en offert, och spana in vårt referensgalleri för att ta del av våra arbeten!

fönsterbyte malmö

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster

Totalentreprenad

Vi är din pålitliga partner som tar hand om hela byggprocessen. Från idé till färdigt resultat, erbjuder vi en komplett lösning för att förenkla och effektivisera ditt projekt.

Om-, och tillbyggnad

Vårt team är redo att omvandla din befintliga fastighet till något större och bättre. Oavsett om du drömmer om en rymligare bostad, en modern arbetsplats eller en kreativ utbyggnad.

Takbyten

Låt oss höja taket på din fastighet! Med vår erfarenhet och expertis skapar vi inte bara ett tryggt och hållbart takskydd, utan förvandlar även din fastighets estetik.

Dörr- & fönsterbyte

Våra erfarna hantverkare är specialiserade på att förvandla ditt hem genom att byta ut dörrar och fönster. Med fokus på både estetik och funktionalitet erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Fasadrenoveringar

Ge din fastighets fasad nytt liv med våra professionella renoveringstjänster. Oavsett om du vill återställa en historisk fasad, modernisera en äldre byggnad eller öka energieffektiviteten, har vi rätt lösning.

Kök- & badrumsrenoveringar

Köket och badrummet är hjärtat av ditt hem, och vi är här för att göra dem ännu bättre. Med vår expertis inom kök och badrumsrenoveringar, förvandlar vi dina visioner till praktik och skönhet.

Lokalanpassningar

Vi förstår att varje företag är unikt och behöver lokaler som passar deras specifika behov och arbetskultur. Våra lokalanpassningar är utformade för att maximera funktionalitet, effektivitet och komfort.

Fastighetsservice

Vi är din pålitliga partner när det kommer till att hantera och underhålla din fastighet. Med vår expertis inom fastighetsservice tar vi hand om allt, från daglig skötsel till nödvändiga reparationer och renoveringar.

Vehicle Service

Övriga tjänster

Utöver våra kärntjänster som snickare erbjuder vi ett brett spektrum av specialiserade lösningar för att möta alla dina behov. Vår erfarna personal och underentreprenörer är utrustad med expertis och skicklighet för att hantera diverse projekt och utmaningar.

Dags att göra om där hemma?

Renovera, bygg ut, bygga till, eller kanske anpassa kontoret för din nya verksamhet? Oavsett vilka behov du har kan du alltid kontakta oss för att få hjälp! Tveka inte på att fylla i formuläret här bredvid så återkommer vi så snart vi bara kan. Wirén Bygg Aktiebolag – byggfirma i Lund!

PARTNERS

Rulla till toppen

ERBJUDANDE!

I samarbete med Beijer RAW erbjuder Wirén Bygg Aktiebolag just nu ett kanonerbjudande där du får 7500 kr i presentkort när du beställer ett fönsterbyte!

Boka ditt hembesök direkt!