tillbyggnad i lund

Tillbyggnad i Lund

Hos oss på Wirén Bygg Aktiebolag kan du få hjälp med tillbyggnad i Lund, och flera andra städer och orter i närområdet. Att bygga om eller bygga till delar på sin bostad är ett populärt val bland många husägare, då det är ett effektivt sätt att göra om i hemmet utan att behöva renovera med totalentreprenad. Ombyggen kan innebära att vissa rum eller delar av bostaden renoveras eller byggs om helt, medan tillbyggnad oftast innebär att man bygger till ett rum. Som i det här fallet – ett eventuellt uterum! Ett perfekt exempel på ett tillbygge som låter dig njuta av en helt ny del av ditt hem, utan att din nuvarande bostad förändras eller byggs om.

På bilderna kan ni se en tillbyggnad på en bostad i Lund. Här har vi byggt ett extra rum på en bostad, som vetter ut mot fastighetens trädgård. Det är ett optimalt utrymme för ett kontor, ett hemmagym eller en matsal. Tillbyggnationen är gjord i samma tegel som resterande fastighet. Den har även stora fönster som låter eftermiddagssolen stråla in i rummet. Vi är övertygade om att fastighetsägarna kommer att älska sitt nya rum och stormtrivas där under årets alla säsonger.

Att bygga till rum eller delar på en fastighet är ett perfekt sätt att göra om i hemmet. Det är dessutom ett bra sätt att förstorar sin boyta. Ett rum som detta, som kan användas till många saker, ger dig en extra yta i hemmet som innebär att du får mer plats till annat. Det är dessutom ett optimalt sätt att öka din bostads värde, speciellt om du använder tillbyggnaden som en vacker matsal, eller varför inte ett hemmakontor!Om du är intresserad av en ombyggnad eller tillbyggnad är du alltid välkommen att kontakta oss på Wirén Bygg Aktiebolag! Vi är verksamma i Malmö och Lund med omnejd. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar.

Rulla till toppen

ERBJUDANDE!

I samarbete med Beijer RAW erbjuder Wirén Bygg Aktiebolag just nu ett kanonerbjudande där du får 7500 kr i presentkort när du beställer ett fönsterbyte!

Boka ditt hembesök direkt!