FASTIGHETSSERVICE MALMÖ

FASTIGHETSSERVICE

Vi är din pålitliga partner för fastighetsservice i Malmö. Med expertis inom skötsel, reparationer och renoveringar tar vi hand om allt. Oavsett om du äger en kommersiell fastighet, flerfamiljshus eller en bostadsrättsförening kan du lita på oss för högkvalitativ service som sparar tid och pengar.

BRF

Wirén Bygg Aktiebolag är experter på att hantera service för bostadsrättsföreningar. Vi skapar skräddarsydda lösningar för att möta de specifika behoven för ditt bostadsområde.

Kommersiell

För kommersiella fastigheter erbjuder vi professionell fastighetsservice som sträcker sig över allt från underhåll till större projekt. Vi förstår vikten av att bevara en professionell och välunderhållen miljö.

Flerfamilj:

Vi är specialiserade på service av fastigheter för flerfamiljshus och strävar efter att skapa trygga och välskötta bostadsmiljöer. Lita på oss för att ta hand om ditt flerfamiljshem med precision och omsorg.

FASTIGHETSSERVICE

Skötsel, reparationer och renoveringar – vi har det täckt!

Wirén Bygg Aktiebolag är din pålitliga partner när det gäller att hantera och underhålla din fastighet i Malmö. Vi erbjuder en omfattande fastighetsservicetjänst som täcker allt från daglig skötsel till nödvändiga reparationer och renoveringar. Oavsett om du äger en kommersiell fastighet, flerfamiljshus eller en bostadsrättsförening kan du lita på oss för att leverera högkvalitativ fastighetsservice som sparar både tid och pengar.

fastighetsservice

Referensarbeten

fönsterbyte malmö

TILLBYGGNAD

FASADRENOVERING

Byggföretag malmö

TAKBYTE

fastighetsservice

SERVICE AV FASTIGHET I MALMÖ

Högkvalitativ fastighetsservice för alla typer av fastigheter

Genom att samarbeta med wirén bygg kan du förenkla din fastighetsdrift och öka dess värde. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydd och högkvalitativ service som ger dig lugn och trygghet. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan göra din fastighetsförvaltning enklare och mer effektiv.

Vanliga frågor

Daglig skötsel inkluderar rengöring, underhåll av grönområden, sophantering och andra rutinuppgifter för att upprätthålla fastighetens standard.

Reparationer kan variera från mindre snickeriarbeten och VVS till större projekt som takreparationer eller fönsterutbyte.

Vi skräddarsyr våra tjänster för att möta specifika behov för kommersiella fastigheter, flerfamiljshus och bostadsrättsföreningar.

Ja, vi erbjuder akut fastighetsservice för att hantera oväntade problem och minimera påverkan på fastighetens funktion.

Wirén Bygg Aktiebolag är verksamma i Lund och Malmö med omnejd! Du kan bland annat anlita oss på följande orter:

  • Staffanstorp
  • Vellinge
  • Lomma
  • Bjärred
  • Höllviken
  • Åkarp
  • Bara
  • Oxie
  • Arlöv

Behöver du hjälp med fastighetsservice i Malmö? Det löser vi!

PARTNERS

Rulla till toppen

ERBJUDANDE!

I samarbete med Beijer RAW erbjuder Wirén Bygg Aktiebolag just nu ett kanonerbjudande där du får 7500 kr i presentkort när du beställer ett fönsterbyte!

Boka ditt hembesök direkt!