Byggfirma Vellinge | Wirén Bygg Aktiebolag

Letar du efter en professionell byggfirma i Vellinge? Då har du kommit rätt! Hos oss på Wirén Bygg Aktiebolag kan du få hjälp med att skapa ditt drömhem, genom professionella bygg- och entreprenadtjänster. Tveka inte på att kontakta oss för en offert!

BYGGFIRMA VELLINGE

Om oss

Vi är en byggfirma i Vellinge som erbjuder bygg- och entreprenadtjänster såsom takbyten, köksrenoveringar och fastighetsservice. Hos oss kan du alltid räkna med välutförda arbeten, professionell konsultation och bra service. Vi hjälper dig att förverkliga dina husdrömmar! Läs mer om oss och hur vi jobbar.

Vad behöver du hjälp med?

Totalentreprenad

Vi är din pålitliga partner som tar hand om hela byggprocessen. Från idé till färdigt resultat, erbjuder vi en komplett lösning för att förenkla och effektivisera ditt projekt.

Om-, och tillbyggnad

Vårt team är redo att omvandla din befintliga fastighet till något större och bättre. Oavsett om du drömmer om en rymligare bostad, en modern arbetsplats eller en kreativ utbyggnad.

Takbyten

Låt oss höja taket på din fastighet! Med vår erfarenhet och expertis skapar vi inte bara ett tryggt och hållbart takskydd, utan förvandlar även din fastighets estetik.

Dörr- & fönsterbyte

Våra erfarna hantverkare är specialiserade på att förvandla ditt hem genom att byta ut dörrar och fönster. Med fokus på både estetik och funktionalitet erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Fasadrenoveringar

Ge din fastighets fasad nytt liv med våra professionella renoveringstjänster. Oavsett om du vill återställa en historisk fasad, modernisera en äldre byggnad eller öka energieffektiviteten, har vi rätt lösning.

Kök- & badrumsrenoveringar

Köket och badrummet är hjärtat av ditt hem, och vi är här för att göra dem ännu bättre. Med vår expertis inom kök och badrumsrenoveringar, förvandlar vi dina visioner till praktik och skönhet.

Lokalanpassningar

Vi förstår att varje företag är unikt och behöver lokaler som passar deras specifika behov och arbetskultur. Våra lokalanpassningar är utformade för att maximera funktionalitet, effektivitet och komfort.

Fastighetsservice

Vi är din pålitliga partner när det kommer till att hantera och underhålla din fastighet. Med vår expertis inom fastighetsservice tar vi hand om allt, från daglig skötsel till nödvändiga reparationer och renoveringar.

Vehicle Service

Övriga tjänster

Utöver våra kärntjänster som snickare erbjuder vi ett brett spektrum av specialiserade lösningar för att möta alla dina behov. Vår erfarna personal och underentreprenörer är utrustad med expertis och skicklighet för att hantera diverse projekt och utmaningar.

Vill du efterfråga en offert?

Behöver ditt hem en uppfräschning? Tveka inte på att kontakta oss! Vi tar fram en direkt offert på arbetet baserat på dina önskemål, samt en tids- och projektplan för just ditt hem. Wirén Bygg Aktiebolag – byggfirma i Vellinge!

PARTNERS

Rulla till toppen

ERBJUDANDE!

I samarbete med Beijer RAW erbjuder Wirén Bygg Aktiebolag just nu ett kanonerbjudande där du får 7500 kr i presentkort när du beställer ett fönsterbyte!

Boka ditt hembesök direkt!